31 Ocak 2018 Çarşamba 00:40
Google HTC Telefon Firmasını Satın Aldı

Bugün ise Google cephesinden HTC'yi resmen satın aldığını duyuran bir bildiri yayınlandı. Google, HTC'nin bir kısmını 1,1 milyar dolara satın aldığını Google Blogüzerinden resmen açıkladı.

Pixel telefonlarının arkasındaki ekip Google'a katılırken, Tayvanlı dev HTC ise; Vive ürünlerini VR'da rekabet etmek için kendi markası altında mobil cihazlar yapmaya devam edeceğini söyledi.  HTC ayrıca; AR, AI ve IoT teknolojisinde yenilikler yapacağının altını çizdi.

Google'ın donanımlarından sorumlu SVP Rick Osterloh, "Google olarak en iyi yapay zeka, yazılım ve donanımını bir araya getiriyoruz. Yeni teknolojilerimiz sayesinde dünyadaki insanlara kökten yararlı deneyimler sunuyoruz. Bu misyonumuz doğrultusunda yeni takım arkadaşlarımızla çalışmaya başlıyoruz." açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.