02 Eylül 2015 Çarşamba 13:19
Google logosunu değiştirdi

 Alışagelmiş logo renklerini muhafaza eden Google, fontu değiştirerek logoyu eskisine nazaran daha yuvarlak, sade, genç ve canlı bir hale getirmiş. Son zamanlarda kurumsal yapılanmasında önemli değişikliklere giden şirket, geçen Ağustos ayının hemen başında Google ve grup şirketlerini Alphabet çatısı altında yeniden organize etmişti.
Bugünden itibaren Google’ın Arama, Haritalar, Gmail, Chrome ve her nerede Google logosunu görüyorsak hepsi yepyeni yüzle karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte, Google’ın alışagelmiş küçük ikonu da (favicon) değişiyor ve küçük g harfi yerine artık bizi logoyla uyumlu bir simge karşılıyor.

 


Google, kurumsal blogda yaptığı açıklamada logodaki ilk değişikliğin bu olmadığını ve muhtemelen sonuncusu da olmayacağını söyledi, kullanıcıların yeni logoyu beğenmesini umduğunu iletti.
1998 yılından bu yana Google logolarının evrimini barındıran bir video da Google’ın YouTube hesabı üstünden yayınlandı. 

Son Güncelleme: 18.07.2017 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.