14 Eylül 2015 Pazartesi 13:20
Google Play Store nasıl indirilir

Google Play Store Android işletim sistemi için geliştirilen bir market uygulamasıdır. Bir çok kişi uygulamaları internet üzerinden ararken bazen karışıklıklar oluşabiliyor. Bu yüzden Google Play uygulaması ile bu karışıklıkları ortadan kaldırabilirsiniz.


Google Play Store Nasıl İndirilir?

Öncelikle Google Play indir linkine tıklayarak indirme sayfasına gidin. İndirme sayfamızdan Adrese git linkini tıkladıktan sonra Google Play indirme sayfasına yönlendirileceksiniz. Buradan uygulamayı cihazınıza yükleyin, yükleme işlemi bittikten sonra uygulama cihazınıza başarı ile yüklenmiş demektir.

Peki Google Play Store Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Google Play uygulamasından akıllı telefonunuza veya tabletinize uygulama yüklemej için Gmail hesap bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra Google Play'ın arama bölümünden istediğiniz uygulama veya oyunu arayarak rahatlıkla indirebilirsiniz.

Program Tanıtımı
Google Play kendi başına bir uygulama indirme ve yükleme uygulamasıdır. Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemine uygun binlerce oyun, uygulama ve bir çok aracı indirmenize olanak sağlayan bir araçtır.

Google Play'e Gmail bilgileriniz ile giriş yaparak dilediğiniz uygulamayı Android işletim sistemine sahip olan cihazınıza yükleyebilirsiniz. Farklı kategoriler altında sunulan milyonlarca uygulamayı ücretli ve ücretsiz olarak ayırt ederek, kategorilerine göre cihazınıza yüklememize olanak sağlıyor.

Oldukça sade ve kullanıcı dostu olan bu uygulamada işlem yaparken hiç zorlanmayacaksınız, tek dokunuşla bir çok uygulamayı indirebilirsiniz. Google Play ile haftanın en çok indirilen uygulamaları listeler. Yeni sürümde güncelleme hataları giderildi. 

Sizinde mobil cihazınızda Google Play henüz yüklü değilse sizde hemen Google Play yükleyerek dilediğiniz uygulamayı telefonunuza veya tabletinize hızlıca indirebilirsiniz.

Son Güncelleme: 15.08.2016 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.