26 Nisan 2018 Perşembe 20:51
Google'dan Gmail'e Yeni Tasarım

Bildiğiniz üzere kısa bir süre önce Gmail, Google tarafından baştan aşağı yenilenmişti. Bu yenilikle birlikte Gmail'in hem tasarımını değiştiren hem de yeni özellikler getiren Google, bazı bölgeler için yeni tasarımı aktif etmeye başladı. Peki ülkemizde yeni Gmail'in nasıl kullanılacağını biliyor musunuz?

Tüm dünyadaki kullanıcılar için yavaş yavaş yayınlanmaya başlayan yeni Gmail ülkemizde de aktif oldu. Ortalama bir hafta içerisinde tüm yeniliklerini alacak olan yeni mail adresi, özellikle Akıllı Yanıtlar ile dikkat çekmeyi başarıyor. Daha önceden iOS ve Android'de görülen bu özellik yapay zeka tabanlı. Akıllı Yanıtlar sayesinde size gönderilen bir mail'e direkt Google'ın önerilen otomatik yanıtlardan birine dokunarak cevaplayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Ayrıca yeni gelen Erteleme Düğmesi sayesinde de bir mail'i ihtiyaç duyacağınız zamana kadar gelen kutunuzdan geçici olarak kaldırabilir ve daha sonra rahatlıkla erişim sağlayabilirsiniz. Zaman içerisinde tüm kullanıcılar için aktif olması beklenen yeni Gmail tasarımında daha canlı renkler kullanıldığını belirtmekte fayda var. İsterseniz lafı uzatmadan yeni tasarıma nasıl geçebileceğinizden bahsedelim:

Yenilenen Gmail Tasarımına Nasıl Geçerim?

Gmail’in web adresini tarayıcınızda açın. Profil resminizin hemen altında yer alan dişli çark simgesini tıklayın. Daha sonrasında ise açılan menüde 'Yeni Gmail ürününü deneyin' seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğe bastıktan sonra yeni Gmail'e geçiş yapmış ve güncel bir mail kutusuna sahip olacaksınız.

Eğer yeni Gmail'e geçerseniz, ilk deneyimlerinizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Son Güncelleme: 26.04.2018 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.