28 Ocak 2017 Cumartesi 19:27
Google'ın Yeni Telefon Özelliği

Üst seviye telefonlardaki su geçirmezlik modası, Galaxy S7 ve iPhone 7'nin bu özelliği sunmasıyla geçen sene tepe noktasına ulaştı. Google, Android Nougat'lı telefonu Pixel'de su geçirmezlik sunmasa da, bir sonraki Pixel 2 suya dayanıklı olabilir.

Google fan sitesi 9to5Google'ın kıdemli editörü Stephen Hall'un Twitter'da söylediklerine göre "su geçirmezlik, bir sonraki Pixel cihazına mutlaka gelecek".

Hall'a göre Google, bu yeteneği ilk Pixel'e yerleştirmek istiyordu ancak kameraya öncelik verdi. Şimdi ise firma, Pixel'i su geçirmez yapacak zamana sahip.

Hall, bunları 9to5Google yerine Twitter'da yazdığını çünkü bilginin doğrulanmadığını söylüyor. Bununla birlikte Hall, kaynağın Google'la ilgili iddialarının geçmişte doğru çıktığını belirtiyor.

Google Pixel su geçirmez bir telefon olarak tanıtılmasa da, su sıçramalarına dayanabildiğini gösteren IP53 puanıyla geliyordu.

Bu arada LG'nin bir sonraki amiral gemisi LG G6'nın da su geçirmez olacağı söyleniyor. Bu iddiaların tümü doğru çıkarsa, piyasadaki üst düzey telefonların çoğunu suda yüzdürebileceğiz.

Son Güncelleme: 28.01.2017 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.