29 Aralık 2017 Cuma 21:20
GTA 6 İçin İlk Açıklama !

Şu sıralar Red Dead Redemption 2 ile uğraşan Rockstar Games’in gizli bir şekilde GTA 6 üzerinde çalıştığını biliyorduk. Bütün bunları bilmemize rağmen somut bir adım göremiyor olmamız bizleri bir hayli üzüyordu. Bir süre önce 2018’de piyasaya çıkacak Read Dead Redemption 2’de Motion Capture işinde çalıştığını listeleyen Tim Neff, bu işlerine Grand Theft Auto 6’yı da ekledi. Neff, aslına bakılırsa daha önce bu listelemeyi yapmış, daha sonra yeniden sebepsiz bir şekilde kaldırmıştı. Yeniden bunu CV'sine yazması ise projenin gerçekten başladığının kanıtı olabilir.

Bu sayede Neff’in GTA 6’da bir karakteri canlandıracağını öğrenmiş olduk. Şu anda Rockstar Games’ten bir açıklama gelmemiş olsa da, yakında konuyla ilişkili bir açıklama bekliyoruz. Oyunun 2018’de duyurulma ihtimali pek yok, muhtemelen 2019 sonbahar dönemi veya 2020’ye uzayacaktır. Ayrıca pek çok kişiye göre GTA 6 ile PS5’in birlikte çıkacağı konuşulan konular arasında.

Peki, sizler GTA 6’nın ilk somut adımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Neff bu paylaşımı Rockstar Games’ten bağımsız yapmış olabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.