18 Nisan 2016 Pazartesi 23:23
Hava durumu kötü olacak şehirler beli oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, kuzey ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir'de hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji genel müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre ülkemizde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Kuzey ve Doğu kesimlerde parçalı bulutlu hava hakim olurken, diğer yerlerin açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir'de hava durumu ne şekilde olacak? Detaylarda...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, kuzey ve doğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun kuzeybatı kesimleri ile zamanla Karadeniz'de güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.
KARADENİZ    Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de güney ve güneybatıdan, Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4(10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.
MARMARA    Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: güney ve güneybatıdan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0m Görüş: İyi.
EGE    Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan, güneyinde batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4(10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.
AKDENİZ    Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, akşam saatlerinden sonra batısı ile gece tamamı kuzeybatıdan 2 ila 4(10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi.
VAN GÖLÜ    Hava Durumu: Parçalı az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,50m Görüş: İyi.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 25

İstanbul: Az bulutlu ve açık, gece saatlerinden sonra parçalı bulutlu 23

İzmir: Az bulutlu ve açık 30

Adana: Az bulutlu ve açık 28

Antalya: Az bulutlu ve açık 24

Konya: Az bulutlu ve açık 27

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 22

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 20

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 16

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 24

Son Güncelleme: 18.04.2016 23:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.