02 Şubat 2016 Salı 17:53
Heuer'dan 1500 dolarlık akıllı saat

Akıllı saatlerin varlıkları tartışıla dursun dünyaca ünlü İsviçreli üretici Tag Heuer yeni bir akıllı saat geliştirdiğini duyurdu. Dünyanın en pahalı ve en kaliteli saatlerini ortaya koyan firmanın yeni nesil akıllı saatinin Android Wear işletim sistemi ile çalıştığının altını çizelim. 

Android telefonlarla eşleştirilebilen bu saatin fiyatı ise 1500 dolar. Bu fiyat göz önüne alındığında Android Wear işletim sistemin en pahalı ürünüyle de karşı karşıya kalıyoruz. 89 dolara aynı özellikleri sunan saatlerin olduğunun da altını çizelim.

Bu akıllı saate bu fiyat verilir mi verilmez mi bunun kararını siz değerli okuyucularımıza bırakıyoruz ama akıllı saatler her geçen nesille birlikte hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Pil süreleri ya da hızlı şarj noktasında bir gelişim olursa akıllı saatlerin kullanımının artacağına inanıyoruz.

Son Güncelleme: 02.02.2016 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.