10 Aralık 2018 Pazartesi 16:48
Honor V20 Kamerası İle Göz Doldurdu

Çin'in yükselen yıldızları arasında yer alan Honor, yeni telefonu V20 ile ilgili bilgi paylaşımına devam ediyor. Honor tarafınca yapılan resmi açıklama ile birlikte, Honor V20 26 Aralık 2018 tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlik sırasında resmi olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Peki V20'yi özel kılan şey ne? Tabii ki de telefon dünyasının ilk 48 MP'lik kamerasına sahip olacak olması. Infinity-O ekran tasarımını benimseyen Honor, 2310 x 1080 piksel değerindeki HD+ bir ekranın üzerine kurulu bir şekilde karşımıza çıkacak.

Honor V20 kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor!

Kirin 980 işlemcisinden gücünü alacak olan V20, hızlı şarj desteği ile de kullanıcıların yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Ek olarak gelen bilgilere göre Honor V20'de 3D ToF kamerası yer alacak. Arka kısımda yer alan üçlü kamera kombinasyonu bunun için kullanılacak.

Kombinasyondaki bir kamera standart çekimler yaparken diğer iki kamera da 3D ToF için ayrılacak. Böylece, kullanıcılara AR efektleri de sunacak olan yetkililer kamera konusunda dikkat çekmeyi planlıyor.

Yaklaşık olarak 406 dolarlık bir fiyat etiketine de sahip olacak olan V20, şimdiden merakla beklenen telefonlar listesinde yerini almış durumda.

Son Güncelleme: 10.12.2018 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.