07 Nisan 2016 Perşembe 11:09
HP ince dizüstü bilgisayarını satışa çıkardı

HP, New York Times International Luxury Konferansı’nda tanıttığı, dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı yeni HP Spectre ile Premium PC deneyiminde çıtayı yükseltti.

10,4mm'lik alüminyum kasası bir AAA pil ile aynı incelikte!
Aynı cihaz sınıfında sıklıkla kullanılan mobil işlemcilerle kıyaslandığında üstün performans sunan Intel®Core™ işlemciler
Full HD 13,3” diyagonal uçtan uca ekranla üstün seyir deneyimi
Etkinlikte HP Spectre ve yeni Premium portföyünün yanı sıra şirketin dünyaca ünlü tasarımcılar Tord Boontje ve Jess Hannah ile gerçekleştirdiği iş birliğinin sonucu olan ve lüks sınıfında bulunan dizüstü bilgisayarlar da sergilendi. Sınırlı sayıda üretilen bu ürünler yüksek sanat anlayışının öncü teknoloji ile buluştuğu noktayı temsil ediyor.

 

Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı
HP, HP Spectre’nin tasarım sürecinde her bir bileşeni yeniden hayal ederek olabilecek en iyi kullanıcı deneyimini, maksimum performansla bir arada sunmaya odaklandı. Tüm bu süreçlerin sonunda,kullanıcılar için stil, işlev ya da performanstan ödün vermeyen Premium seviyede bir dizüstü bilgisayar ortaya çıktı. Yeni HP Spectre’nin özellikleri şöyle:  

Karbon fiber alt bölme hem hafif hem de dayanıklı, ince bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca dizüstü bilgisayarın toplam ağırlığının yalnızca 1,1 kg olmasını sağlıyor.
Yaldızlı bakır aksamlar el ile cilalanmış, mücevheri andıran hatları yansıtırken, yenilikçi ve gözlerden saklı pistonlu mafsal benzersiz seviyede premium his ve görüntü oluşturan menteşesiz tasarım illüzyonu yaratıyor.
İki ince parçaya ayrılmış yenilikçi hibrit pil, tek pilin sağlayacağı watt oranı ile aynı oranda enerjiyi, 9 buçuk saate yakın pil ömrü ile sunarken HP Spectre’nin en ince dizüstü bilgisayar olmasına da katkı sağlıyor.
Corning® Gorilla® özellikli Full HD IPS uçtan uca ekran; fotoğraf düzenleme, sunum hazırlama ya da film izleme gibi amaçlar için üstün görüntüleme deneyimi sunuyor.
6'ncı nesil Intel® Core™ i5 ve i7 işlemciler ve yıldırım hızındaki PCIe SSD depolama birimi 512GB depolama ile 8GB bellek kullanıcılara en yüksek performansı sağlıyor. Intel® hiperbarik soğutma sistemi, güçlü işlemcili cihazın aşırı ısınmadan çalışmasına imkân kazandırıyor.

Hızlı ThunderboltTM çözümünü destekleyen, üç tam fonksiyonel USB tipi CTM bağlantılar ile çok yönlü I / O bağlantısı.

İnce tasarımlı yeni ENVY Hibrit’te daha uzun pil ömrü, 4K görüntü seçeneği
15,6 inç diyagonal HP ENVY x360 yüzde 21 daha ince ve önceki nesil ile kıyaslandığında çok daha uzun batarya ömrüne sahip. Sadece 2,04kg ağırlığında ve 18,8mm inceliğindeki, zamanın ötesinde tümü metal tasarımıyla HP ENVY x360, şimdi 4K içerikleri düzenlemek ve izlemek isteyen kullanıcılara daha yüksek çözünürlükte görüntüleme seçeneğini sunuyor.
Başlıca özellikler:
Daha önceki nesilde 8 saate kadar olan batarya ömrü 11 saate ulaşıyor.
İsteğe göre Intel® Iris™ grafik seçeneğiyle 6'ncı nesil Intel® Core™ i5 veya i7 işlemciler ya da Radeon™ R3 grafik seçeneğiyle 6'ncı nesil AMD A9-9410 çift çekirdekli işlemciler.

Bir adet veri transferi için USB 3.0 Type-C, iki adet USB 3.0 Type-A port ile HDMI ve SD kart okuyucusu sayesinde kullanıcılara en yüksek verimliliği sağlıyor.
8GB'a kadar sistem belleği ile 2TB'a kadar HDD ve 256GB'a kadar PCIe SDD tek ya da çift depolama seçenekleriyle sunuluyor.

 

Güç, Daha Hafif ENVY Dizüstünde
Yeni nesil HP ENVY dizüstü bilgisayar, güç ve performans beklentilerine cevap veren, şık ve metal bir tasarımla sunuluyor. HP ENVY, uçtan uca tüm genişliğini kapsayan ekranıyla harika görüntüleme imkânı sağlıyor. Üç adet USB 3.0 ve bir adet USB T Type-C portu ile veri transferine ve aksesuarların kolaylıkla bağlanabilmesine imkan tanıyan ENVY, HP FastCharge özelliğiyle kullanıcıların bataryalarını cihaz kapalıyken 90 dakika içerisinde yüzde 90 nispetinde şarj edebilmelerini sağlıyor. 15,6 inç ENVY, 1,99kg ile önceki kuşak modellerden (0,2kg) daha hafif ve 17,95mm inceliğindedir.

15,6 inç diyagonal HP ENVY dizüstü ayrıca:
UMA veya Intel® Iris™ grafik opsiyonuyla i7'ye kadar Intel® Core™ işlemci seçeneği
İkili depolama seçeneğiyle 16 GB'a kadar bellek ve 1TB'a kadar HDD ve 256GB PCIe SSD
HD IR kamera üzerinde Windows Hello destek seçeneği sunuyor.

HP Spectre Pro 13
HP, işletme yöneticileri ile mobil profesyonellere Windows 10 Pro işletim sistemiyle donatılmış HP Spectre Pro 13 G1 modelini de sunuyor. Cihaz, iş ve özel hayat için şık olmanın ötesinde, zorlu ve yoğun iş günlerinin başarılı bir şekilde tamamlanması için gerekli performans ve gücü kullanıcılara sağlıyor.

Fiyatlandırma ve Geçerlilik
HP Spectre 13 modelinin Haziran ayında EMEA Bölgesi'nde, €1.499'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
HP ENVY15 x360 modelinin Haziranayında EMEA Bölgesi'nde €899'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
HP ENVY 15 dizüstü modelinin Haziran ayında EMEA Bölgesi'nde €749'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
HP Spectre Pro 13 G1 modelinin Haziranayında EMEA Bölgesi'nde, KDV hariç €1.099'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Son Güncelleme: 07.04.2016 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.