11 Mart 2016 Cuma 11:51
HTC 10 yeni Görselleri ile Karşımızda

Google ile önümüzdeki üç yıl için Nexus akıllı telefonların üretimi konusunda anlaşmaya yaptığı haberleri gelen HTC, Nisan ayında da yeni amiral gemisini tanıtmaya hazırlanıyor.

Tabi bu arada HTC 10 adıyla gelmesi beklenen cihazın görselleri de teknoloji haberlerini süslemeye devam ediyor.Htc 10’un daha önce de bir çok görseli internete sızdırılmıştı. İddialara göre HTC Perfume kod adlı yeni amiral geminin tanıtımı için Samsung Galaxy S7 ve LG G5 rüzgarının piyasada oluşturduğu heyecanın geçmesi bekleniyor.

Metal gövdeye sahip olması beklenen HTC 10, tasarım anlamında da HTC One serisinin dışına çıkılan ilk akıllı telefon olmaya aday. Kavisli bir arka yüzeye sahip olan HTC 10,  kenarlarında ise pah kırılmış açılı kenarlara sahip.

Son Güncelleme: 11.03.2016 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.