20 Mart 2015 Cuma 00:41
HTC One M7 İçin Android 5.1 Lollipop Güncellemesi Gelmeyecek

Google, Android 5.1 Lollipop'u resmi olarak açıkladığı zaman hepimiz kullandığımız telefonlara ne zaman gelecek diye merak eder olmuştuk.

Ancak HTC One serisinin babasına sahip olanlar için haberler kötü. Bildiğiniz gibi HTC'nin en iddialı seri HTC One'ın ilk telefonu HTC One M7'ydi.

Her ne kadar One serisinin ilk modeli olsa da artık M7 Android desteği almayacak. Bu olayın olacağını aslında biliyorduk. Ancak en azından M7 son olarak Android 5.1'i almasını bekliyorduk.

M7'nin artık Android desteği almayacağı bilgisi HTC başkan vekili Mo Versi'den gelince olayın bir ''acaba'' kısmı da kalmadı artık. HTC One serisi M7 de dahil olmak üzere Android 5.0 güncellemesini almıştı. Ancak M7 pek çok hatanın düzeltildiği ve biraz daha kullanışlı bir hale dönüşen Android 5.1'i alamayacak.

htc-one-m7-icin-android-5.1-lollipop-guncellemesi-gelmeyecek.jpg

 

HTC Sense arayüzlü One M8 ve One M9 çıkacak olan Android 5.1 güncellemesini alacak (almasa kan çıkar zaten), Sense arayüzlü M7 için yolun sonu. 

Ancak Google Play Edition destekli HTC One M7'ler Nisan ayında Android 5.1 güncellemesini destekleyecekler.

Son Güncelleme: 20.03.2015 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.