01 Haziran 2015 Pazartesi 14:10
Huawei G7'de 'Başlatıcı (Launcher) uygulaması' nasıl değiştirilir?

Huawei’in fiyat/performans canavarı telefonu G7 ülkemizde büyük ilgi görüyor. Gerek tasarımı gerekse teknik özellikleriyle kullanıcılardan tam not olan Huawei G7, beraberinde Emotion 3.0 kullanıcı arayüzünü getiriyor. iOS benzeri bir arayüz olan Emotion 3.0 kullanım noktasında Android kullanıcılarını belli noktalarda zorlayabilir.

Huawei G7 için Google Play Store’da Android arayüzÜ alışkanlıklarımızı geri getirecek yüzlerce başlatıcı (launcher) uygulaması bulunuyor. Başlatıcı uygulamalarını Android cihazımıza yükleyip kullanmak oldukça kolay fakat bu durum Huawei G7’de biraz arka plana itilmiş durumda.

İlginizi çekebilir; Huawei G7 inceleme

Herhangi bir Android telefonuna yüklediğimiz başlatıcı uygulamasını “ana ekrana dönüş (home)” butonuyla seçili hale getirebiliriz. Huawei G7’de başlatıcıyı değiştirmek için Ayarlar menüsünde kısa bir gezintiye çıkmanız gerekiyor.

Altta hazırlamış olduğumuz rehberde Huawei G7’de (ya da diğer Huawei telefonlarda) başlatıcı uygulamasının nasıl değiştirildiğine göz atabilirsiniz. 

Son Güncelleme: 01.06.2015 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.