27 Ekim 2016 Perşembe 16:42
iMessage Android cihazlara geliyor mu?

Apple'ın kendi cihazlarına özel uygulaması iMessage Android'e de gelecek mi?

Apple'ıniMessage platformu ise SMS'in yerini almak yerine, mesajlaşma deneyimini geliştirmesiyle diğerlerinden farklılaşıyor.

Apple, iMessage uygulamasını şimdiye kadar sadece kendi cihazlarına sunsa da bazı işaretler, bunun değişmesinin imkansız olmadığını gösteriyor. Daring Fireball'dan John Gruber'a göre Apple, kendi merkezi içerisinde Android'e özel bir iMessage'ın prototiplerini dolaştırıyor. Gruber'a göre farklı tasarımlara sahip bu prototipler, firma içerisinde dolaşıyor. Tasarımın bazen iOS Messages uygulamasına benzediği, bazen ise Google'ın Material Design'ını kullandığı söyleniyor.

Gruber'a göre iMessage for Android hiçbir zaman yayınlanmayabilir, ancak prototiplerinin geliştirilmiş olması, böyle bir uygulamanın ortaya çıkmasınıntamamen imkansız olmadığını gösteriyor.

Son Güncelleme: 27.10.2016 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.