02 Eylül 2016 Cuma 12:31
Instagram'da Yeni Bir Özellik 'Zoom'

Dün itibariyle iOS platformu için yayınlanan güncelleme sonrası ülkemizde de Instagram yakınlaştırma özelliğini kullanmak mümkün. Henüz Android platformuna bu özellik getirilmedi. Ancak sırada onun olduğunu söyleyebiliriz.

Bu gelişme Instagram’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. App Store üzerinden Instagram uygulamasını güncelleyerek yeni özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram Zoom (yakınlaştırma) özelliği nasıl kullanılıyor?

Instagram yakınlaştırma özelliğini kullanmak için “pinch to zoom” hareketini yapmak gerekiyor. Yani fotoğrafı, tıpkı galerinizde yer alan bir fotoğraf gibi iki parmağınızı kullanarak büyütebilirsiniz. Ancak fotoğraf yakınlaştırılmış olarak kalmıyor, elinizi çektiğinizde orijinal boyutuna geri dönüyor.

Son Güncelleme: 02.09.2016 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.