21 Haziran 2016 Salı 22:59
Instagram'ı 300 Milyon Kişi Kullanıyor

Günümüzde en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olan Instagram bugün kullanıcı verileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Popüler video ve fotoğraf paylaşım sitesi Instagram yaptığı açıklamada yarım milyon üye sayısına ulaştığını duyurdu.

Yakın zamanda arayüzünü ve logosunu güncelleyerek daha fazla genel kitleye hitap ettiği izlenimini oluşturmak isteyen Instagram, bugün açıkladığı kullanıcı verileriyle birlikte başta birçok kişi tarafından eleştirilen değişikliklerin haklı olduğunu bizlere gösterdi. Önceki tasarımıyla sadece fotoğraf meraklılarına ve profesyonellere hitap ettiği algısını oluşturan şirket yeni arayüzüyle daha genel kitleye hitap eden bir arayüzle karşımıza çıkmıştı.

 

Instagram bugünkü açıklamasında 500 milyon kayıtlı kullanıcı sınırını aştığını belirtirken sosyal ağın günlük kullanımıyla ilgili de önemli bir veri paylaştı. Şirket, Instagram'ın günde 300 milyon kişi tarafından kullanıldığını belirtti ki kayıtlı kullanıcı sayısına oranla baktığımızda bu oldukça büyük bir rakam.

Popüler fotoğraf ve video servisi Instagram'ın verilerine baktığımızda Instagram şu anda en çok kullanılan 3.sosyal ağ gibi görünüyor. Facebook açık ara liderken Facebook'u Twitter takip ediyor ve Twitter'la arasında çok büyük bir fark olmayan Instagram hemen peşinden geliyor. 

Son Güncelleme: 21.06.2016 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.