02 Ağustos 2016 Salı 13:41
İOS 10 Beta Geliyor!

Eylül ayında yapılacak tanıtımlar ile birlikte iOS 10 işletim sistemini de kullanıma sunmaya hazırlanan Apple, bu konuda hazırlıklarını sürdürüyor. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda iOS 10 Beta 4 versiyonunun sunulduğu görülürken, kullanıcılar bu yeni işletim sistemi ile birlikte pek çok özelliğe sahip olabilecek. iOS 10 Beta 4 sadece beta kaydı bulunan kişiler için sunulurken, kaydı bulunan kişiler iOS 10 Beta 4 sürümünü iPhone, iPad ve iPod touch için kullanabilecek.

iOS 10 Beta 4 Neler Yeni?

iOS 10 Beta 4 için ilk bakışta göze çarpan yenilikler arasında açılış ekranında daha fazla kontrolün yer alması, yeni klavye ses ve animasyonları yer alıyor. Duvar kağıdı gibi sistemdeki pek çok küçük detayda da değişikliklere gidilirken, kuşkusuz pek çok performans iyileştirilmesi de mevcut durumda.

iOS 10 Beta 4 Nasıl İndirilecek?

iOS 10 Beta 4 sürümünü indirmek isteyen kişiler, beta kaydının bulunduğu hesaplar üzerinden cihazların ayarlar bölümüne giriş yaparak güncelleme kontrolü yapabilir. Bu kontrol ile birlikte güncelleme görülecektir. Güncellemenin alınması sayesinde kişiler iOS 10 Beta 4 sürümünü denemeye başlayabilir. 

Son Güncelleme: 02.08.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.