15 Ağustos 2015 Cumartesi 16:04
iPad Air 3 tanıtımı bu yıl geçekleşmeyebilir

Endüstrinin önde gelen kuruluşlarından DigiTimes tarafından yayınlanan rapora göre Apple bu yıl iPad Air 3 tanıtımını gerçekleştirmeyecek.

Çin menşeli birçok tedarikçiden alınan bilgilere göre Apple’ın bu yılki ürün portföyünde iPad Air 3 yer almıyor. Tedarik zincirlerinden edinilen bilgilere göre Apple dördüncü nesil iPad mini’yi duyurmaya hazır. iPad mini 4, iPad mini 3 tasarımını aynen sürdürecek. Donanım tarafında ise küçük yükseltmeler gerçekleştirilecek.

iPad mini 4’ün 9 Eylül’de yeni iPhone’larla ya da ekim ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor.

DigiTimes tarafın yayınlanan raporda 12.2 inç ekrana sahip olması beklenen iPad Pro’dan söz edilmiyor, fakat son dönemde yaşanan birçok sızıntı Apple’ın büyük ekranlı bir iPad üzerinde çalıştığını doğruluyor.

Raporda ayrıca tabletlere olan talepte düşüş yaşandığından söz ediliyor. Özellikle büyük ekranlı telefonların yaygın kullanımı tablet piyasasını önemli ölçüde etkiliyor. 

Son Güncelleme: 15.08.2015 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.