25 Temmuz 2016 Pazartesi 17:38
İPAD Pro 2'nin Yeni Görüntüleri!

Bildiğimiz üzere Apple, geçtiğimiz sene eylül ayında alıştığımızın dışında bir iPad modeli piyasaya sürdü. Daha önce 9.7-inç ve 7.9-inç boyutlarında iPad modelleri çıkaran teknoloji devi, 12.9-inçlik iPad Pro'yu üretti. Apple, bu iPad ile şüphesiz Microsoft Surface Pro'ya rakip olmak istedi. Lakin bu fiyat politikasıyla ne kadar başarılı olacağını kestiremiyoruz.

iPad Pro hakkındaki değerlendirmeler henüz bitmeden Apple, iPad Pro 2'yi piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Apple'ın eylül ayında iPhone 7'yi tanıtacağını biliyoruz. İşte bu tanıtımda iPad Pro 2'nin de tanıtılacağı iddia ediliyor.

[Fotoğraftaki iPad'in, yeni iPad Pro 2 modeli olduğu iddia ediliyor.]

Fotoğraftaki iPad'in, yeni iPad Pro 2 modeli olduğu iddia ediliyor.



Yukarıdaki fotoğrafta tabletin büyüklüğü, tasarımı ve model numarası gibi bilgiler yer alıyor. Bu da cihazın iPad Pro 2'nin prototipi olma ihtimalini arttırıyor.

Tabii bu iddiaların henüz kesinleşmemiş olduğunu tekrar belirtelim. Zira Apple tarafından duyurulan henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

iPad Pro 2'nin teknik özelliklerinin bu şekilde olması bekleniyor:

Son Güncelleme: 25.07.2016 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.