17 Nisan 2020 Cuma 22:54
iPhone 12 Pro Max Tanıtıldı!

Sızdırılan bilgilere göre Cupertino merkezli şirket yıl sonunda 4 farklı iPhone modeliyle teknoloji tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu modeller arasında çatı ise iPhone Pro Max ile oluşturulacak.

Karşınızda iPhone 12 Pro Max!

Bilindiği üzere iPhone 12 Pro Max, iPhone 11 Pro Max’ın devamı niteliğinde olacak ve pek çok artı özelliğe sahip olacak. Örneğin Apple’ın ilk defa kullanacağı 3 boyutlu ToF kameranın yalnızca iPhone 12 Pro Max modelinde olacağı iddia ediliyor. Elbette bunlar şimdilik sadece söylentiden ibaret. Kesinleşen tek şey ise yeni iPhone modellerinin tasarımı. Dilerseniz sızdırılan son tasarımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere karşımızda iPhone 5s çizgisinde yeni nesil bir iPhone modeli yer alıyor. Ayrıca telefonun ayrıntılı tasarımına da aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Genel itibariyle, keskin çizgilere sahip bir tasarım çizgisiyle karşı karşıyayız. Apple bir değişiklik yapmak için iPhone 4, 4s, 5 ve 5s’te kullandığı tasarım çizgisini yeni nesil iPhone modellerine uygulamış. Bu tasarım çizgisinin en zayıf noktası telefon düştüğünde keskin hatların ezilmesi olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Iphone 12 Pro MaxIphone 12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.