28 Eylül 2015 Pazartesi 12:18
iPhone 7 daha güçlü ve su geçirmez olacak

Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus tanıtılır tanıtılmaz bir sonraki model iPhone 7 hakkında söylentiler gelmeye başladı. Çin’den gelen yeni söylentilere göre Apple bükülme sorunlarına karşı iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ta kullanılan 7000 serisi alüminyumdan daha güçlü bir malzeme kullanacak. 7000 Serisi alüminyum havacılık endüstrisi tarafından kullanılıyor.

 

iPhone 7 su geçirmez olabilir Çinli blog Weibo üzerinde yayınlana bilgilere göre Apple’ın kullanacağı bu güçlü malzeme iPhone 7’yi su geçirmez yapacak. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa iPhone 7 su geçirmez özelliği ile pazarlanabilir. Yapılan su testleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ın 60 dakikaya kadar ölmeden su altında kalabildiğini gösteriyor. Ancak Apple bu konuda iPhone modellerine herhangi bir sertifikasyon almış değil. iPhone 6S'i paramparça görmek için tıklayın...

 

Diğer bir söylenti ise iPhone 7’nin çift SIM kart özelliğine sahip olacağı yönünde. Bu iddiaların doğruluğunu görebilmek için bir yıl kadar beklemek gerekecek. Bakalım Apple iPhone 7’de hangi yeniliklere yer verecek. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus kamera örnekleri için tıklayın... Eğer iPhone 7'yi beklemek istemiyorsanız iPhone 6S alabilirsiniz. iPhone 6S'in yeni özellikleri hakkında bir fikriniz yok ise sonraki sayfalarda iPhone 6S'in en yeni özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 28.09.2015 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.