27 Haziran 2016 Pazartesi 23:16
iPhone 7 Detayları Sızdırıldı

Telefonun fotoğraflarını yayınlayan Nowherelese.fr sitesinin editörü Steve Hemmerstoffer geçen sene de bir kaç defa telefonların bazı parçalarını sızdırmıştı. Telefonun sızan fotoğraflarında arka kamera da çift lens gözüküyor. Bu model Plus ya da Pro model olacak. Diğer taraftan iPhone 7 modelinin kamera lensi çap olarak şu anki modelden çok daha büyü gözüküyor. Yeni modelin kamerasının özellikle düşük ışıkta ve hareketli çekimlerde mükemmel olması bekleniyor. Telefonun arka kısmı çok daha temiz çünkü anten çizgileri gözükmüyor.

En son değişiklik ise en büyük olan. Telefonun kasasının altınd 3.5 mm’lik kulaklık girişi bulunmuyor. Onun yerine bir hoparlör daha var. Bu kullanışlı girişin neden çıkarıldığını düşünürseniz büyük bir ihtimalle cevabını 2017 yılında çıkan telefonda göreceğiz.

Çünkü 2017 yılında duyurulacak olan telefon çok daha büyük bir güncelleme sahip olacak. Bu güncellemelerin arasında kablosuz şarj, cam gövde ve daha büyük ve daha iyi bir ekran da yer alıyor.

Son Güncelleme: 27.06.2016 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.