13 Mayıs 2016 Cuma 01:03
iPhone 7 Plus'ın kamerası....

Bugün ortaya çıkan bir rapora göre iPhone 7'de göreceğimiz büyük kamera değişiklikleri karşısında hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bir analiste göre 2016'nın büyük boyutlu iPhone'u, çift kamerayla gelecek.

İddianın sahibi KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, bu sene tanıtılacak olan iPhone 7 ikilisinin büyük modelinin çift arka kamerayla geleceğini, 4,7 inç'lik modelde ise tek arka kamera bulunacağını söylüyor. Kuo bu özelliğin üst seviye telefonlar için "şart" olduğunu, Apple'ın pazardaki konumunu muhafaza etmek için çift kamerayı kullanması gerektiğini düşünüyor. Daha önce gördüğümüz sızıntıları hatırlarsak, çift kameralı bir iPhone 7 Plus sürpriz olmayabilir.

Çift kameralı Huawei P9 ve LG G5 gibi telefonların fotoğraflar üzerinde çeşitli geliştirmeler yaptığını daha önce gördük. Bu yüzden Apple'ın da çoklu kamera modasına uyması şaşırtıcı olmayacak.

3GB RAM'li bir iPhone 7?

Kuo'nun dikkat çeken iddiası ise iPhone 7'nin çift kameradan gelen bilgileri işleyebilmek üzere 3GB RAM ile gelebilecek olması. Sadece yedi ay önce tanıtılan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın 2GB RAM ile geldiğini düşünürsek, bu kez gerçekten şaşırtıcı bir iddiayla karşı karşıyayız. iPhone 6 ve 6 Plus'ın yalnızca 1GB RAM ile geldiğini de hatırlatalım.

Piyasada 4GB RAM ile gelen birkaç Android'li üst düzey telefon var, ancak Apple'ın işletim sisteminin çok daha az RAM ile idare edebildiğini biliyoruz.

Son sızıntılar, iPhone 7'nin görünümünde önemli bir fark olmayacağını söylemişti. Bu yeni bilgiler doğru çıkarsa, sıkıcı bir tasarımla gelen, ancak son derece güçlü bir iPhone 7 ile tanışabiliriz. Sanırız bu, çoğu kişi tarafından kabul edilebilir olacaktır.

Son Güncelleme: 13.05.2016 01:06
Anahtar Kelimeler:
KameraIPhone 7Plus
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.