10 Haziran 2016 Cuma 18:36
iPhone 7 yeni renk seçeneğiyle geliyor

Apple dönem dönem cihazlarına yeni renk seçenekleri ekleyerek kullanıcılara yeni alternatifler sunuyor. 2008 yılında iPhone 3G ile birlikte siyahın yanı sıra beyaz seçeneği sunmaya başlayan Apple, iPhone 5s’ten sonra beyaz rengi gümüş olarak adlandırmış ve sonraki yıllarda altın ve roze altın seçeneğini yeni cihazlara dahil etmişti. Yeni iddialar iPhone 7 ile birlikte yine yeni bir renk seçeneğinin sunulacağı ancak çok sevilen bir rengin tarihe karışacağını gösteriyor.
iphones

Söylenenlere bakılırsa iPhone 7 “Deep Blue” yani koyu mavi seçeneğiyle birlikte geliyor. Bir diğer yandan iPhone’un ana renklerinden biri olan ve oldukça popüler uzay grisinin artık kullanılmayacağı söyleniyor. İddiaların ortaya çıkması daha şimdiden kullanıcılar arasındaki tartışmanın fitilini ateşlemiş durumda. Uzay grisini seven kullanıcılar Apple’ın böyle bir değişiklik yapması durumunda birçok kullanıcısını kaybedebileceğini düşünüyor. Bazıları ise yeni renk seçeneğinin daha havalı olabileceği görüşünde. Bu zamana kadar hep yeni renk seçenekleri ekleyerek yoluna devam eden Apple, daha önce hiçbir renk seçeneğini kaldırmamıştı. Apple’ın uzay grisi kullanıcılarını göz ardı ederek böyle bir karar alıp almayacağını öğrenmemiz için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Son Güncelleme: 10.06.2016 18:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.