20 Mayıs 2016 Cuma 00:57
iPhone 7'nin Görselleri Ortaya Çıktı!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Apple'ın iPhone 7'yi tanıtmasına aylar kala cihaz hakkında söylentiler gelmeye başlamıştı. Bu kez iPhone 7 hakkındaki söylentileri genel olarak doğrulayan iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı.

iPhone 7'nin kulaklık girişinin olmayacağı, cihazın arka kısmından anten çizgilerinin kaldırılacağı ve cihazda çiftkamera olacağı gibi iddialar teknoloji gündeminde sık sık gündeme gelirken bu görselle birlikte iPhone 7'ye ait olduğu düşünülen şu ana kadar olan en net tasarımgörüntülendi. Görselle baktığımızda bu iddiaların bir çoğunun da gerçek olabileceğini görüyoruz.



GSM Arena sitesinin paylaştığı bu görsele baktığımızda iPhone 7, iPhone 6'yı andıran ancak çeşitli farklılıklar içeren bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Görselde iPhone 7'de anten çizgilerinin kaldırıldığıve cihazda kulaklık girişinin olmadığı gözlemleniyor. iPhone 7 ile ilgili en çok konuşulan iddialardan biri olan cihazda çift kamera olacağı iddiası ise bu görsele göre asılsız.

iPhone 7'nin tıpkı bir önceki modelde olduğu gibi iPhone 7 Plus ile birlikte tantılacağı söyleniyor. Ayrıca ortaya çıkan bilgilere göre cihazların ekran boyutlarında da bir değişiklik yapılmamış. Öte yandan iPhone 7 ve 7 Plus'tan farklı olarak iPhone 7 Pro isimli bir modelin çıkacağı söylentileri de son günlerde yaygınlaşmaya başladı. Cihazla ilgili tüm detayları resmi olarak Eylül ayında düzenlenecek olan tanıtım etkinliğinde göreceğiz.

Son Güncelleme: 20.05.2016 00:59
Anahtar Kelimeler:
GörselIPhone 7
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.