17 Temmuz 2017 Pazartesi 16:58
IPhone 8 Gelmeden Fiyatı Geldi!

Apple'ın satışa sunulacak olan yeni cihazı iPhone 8 ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Apple'ın patent başvurusu iPhone 8 ile ilgili yeni ipuçları veriyor.

Geçtiğimiz günlerde iPhone 8'de bulunacak olan özellikler hakkında iddalar gündeme gelmişti.

Peki merakla beklenen iPhone 8 ne zaman satışa sunulacak? İddalara göre, Apple'ın yeni iPhone lansmanı 17 Eylül'de gerçekleşecek. Aynı iddiaya göre, iPhone 8'in satışına 25 Eylül'de başlanacak

Yeni iPhone modelinin fiyatının 1200 dolardan başlayacağı da iddalar arasında yer alıyor. Bu rakam, ABD'de 649 dolara satılan iPhone 7'nin fiyatı düşünüldüğünde neredeyse yüzde yüz zam anlamına geliyor.

Bir diğer habere göre, iPhone 8'in fiyatı 1500 dolara kadar çıkacak.

Son Güncelleme: 17.07.2017 17:02
Anahtar Kelimeler:
FiyatIPhone 8 Ne Kadar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.