29 Temmuz 2017 Cumartesi 15:44
IPhone 8 Kılavuzu Sızdırıldı!

Satışa çıkış tarihi ile ilgili sürekli farklı senaryolar ortaya atılan yeni iPhone"un Eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Henüz ismi netleşmediği için iPhone 8 adıyla anılan cihazın SIM tepsisini gösteren bir kılavuz göseli sızıdırıldı. Bu sızıntı ile birlikte yeni iPhone"un uçtan uca ekran tasarımı doğrulanmış oldu.

iPhone 8 kullanıcı kılavuzu görseli sızdırıldı!

Slashleaks tarafından paylaşılan görsel, Weibo kaynaklı bir görsel. iPhone kutularından standart olarak çıkan kullanıcı kılavuzunun bir parçası olan SIM tepsisinin nasıl çıkarılacağını gösteren görsel, iPhone 7 Plus"takine benzer şekilde beyaz ve gri renkte hazırlanmış. SIM"in çıktığı yer de aynı şekilde yeşil okla gösterilmiş.



Bu görsel uzun süredir gündemde olan 18: 9 en-boy oranına sahip neredeyse çerçevesiz ekranlı tasarımı doğruluyor. Güç düğmesi daha önceki görsellerde görmeye alıştığımız şekilde normalden daha uzun. Cihazın üst kısmında kulaklık ve ön kamera sensörlerinin yerleştirileceği çentik şeklindeki kısım ekrandan bağımsız şekilde tasvir edilmiş.



Yeni iPhone"da ön kameranın yanında İris tarayıcı sensörlerin bulunması bekleniyor. Üst kısımda bu sensörlerin de bulunması gerekirken burada görülememesi Apple"ın basitlik amacı ile bu diyagrama dahil etmediği şekilde yorumlanabilir. Bu görsel doğruysa, yeni iPhone"da ana ekran tuşunun kaldırılacağı ve Apple"ın bu yıla özel oldukça ince çerçeveli bir iPhone modeli hazırladığı ile ilgili iddialar doğrulanmış oluyor.

Son Güncelleme: 29.07.2017 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.