05 Haziran 2017 Pazartesi 15:30
iPhone 8'in En Net Görüntüleri Şok Etti !

Geçtiğimiz günlerde iPhone 8 ve Galaxy S8 serisinin yan yana görüntülerini sizlere aktarmıştık. Bu gibi sızıntılarla iPhone 8 modeli yavaş yavaş netleşmeye başladı. Şimdi ise iPhoneros sitesinde yayınlanan yeni görüntüler, iPhone 8'i olduğu gibi gözler önüne seriyor.

Fotoğrafa baktığımızda ekranın kenarlarının çok ince olmadığı göze çarpıyor. Ancak telefon yine de önceki iPhone'lardan çok farklı görünüyor ve ön yüzün büyük bölümü ekranla kaplı.

Arka yüzde ise çıkıntılı bir çift kamera, mikrofon yuvası ve küçük bir flaş modülü var. Apple logosunun altında ise Touch ID parmak izi sensörü bulunuyor. İki lensli kamera kurulumu cihazın arkasına dikey olarak yerleştirilmiş.

Bu kareler gerçek olabileceği gibi, birer taklit de olabilir. Daha önce güvenilir kaynaklar tarafından sızdırılan görsellerle kıyaslayacak olursak, bu sızıntının da gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek. 

iPhone 8'e dair tüm resmi bilgilerin eylül ayında Apple tarafından düzenlenecek etkinlikle ortaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme: 05.06.2017 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.