01 Aralık 2017 Cuma 18:22
İphone Başına Bela Aldı !

24 Ekim’de 6.099 TL fiyatla Türkiye’de satışa sunulan iPhone X, çerçevesiz ekranı ve yüz tanıma teknolojisi Face ID ile dikkat çekiyor. Cihazın ülkemizdeki ilk sahiplerinden olan 'gkn s' rumuzlu Ekşi Sözlük kullanıcısı, cihazından kıl çıktığı için parasını geri istedi.

 Yeni telefonunun kutusunu açarken video çekti ve bu esnada telefonun arka bölümündeki jelatinin arkasında bir kıl olduğunu fark etti.

Apple müşteri hizmetlerine başvuran kullanıcı, telefonu satın aldığı teknoloji mağazasına yönlendirildiğini ve firmanın para iadesi yapmayı kabul ettiğini açıkladı.

Ekşi Sözlük kullanıcıları, el değmeden üretilen iPhone X’dan kıl çıkmasının arkasında, cihazın ‘14 gün içerisinde koşulsuz iade’ seçeneğiyle geri dönmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Anahtar Kelimeler:
IPhoneIphone XKıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.