22 Aralık 2015 Salı 10:31
iPhone kamerası için yüzlerce kişi çalışıyor!

Son dönemde kıyasıya bir yarış olan en iyi kamera kimin sorusunu kendi lehine cevaplandırmak isteyen firma, el titremesi sorunu yaşayan kullanıcıların sorunlarını ortadan kaldırmak için kamera bölümünde tam 800 kişi çalıştırıyor. Ekibin farklı ışıklarda, farklı ortamlarda fotoğraf çekimini test ettiği belirtiliyor.
Kamera modülünün 200 ayrı parçadan oluştuğunu bildiren Townsend, kamerayı ayrı ortamlarda test etmek için 800 kişinin aralıksız çalıştığını ve kusursuz görüntü için uğraştıklarını belirtti.Rekabette kim önde, kim daha iyi bilinmez ancak, sadece kamera departmanı için bu miktarda çalışan sayısı oldukça yüksek görünüyor.

Son Güncelleme: 22.12.2015 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.