02 Aralık 2017 Cumartesi 22:20
İphone X'e Satış Yasağı Gelebilir !

Apple ve Qualcomm, yasal savaşlarına devam ediyorlar; üstelik savaş karşılıklı hamlelerle iyice sert bir hal almaya başlıyor. Qualcomm'un temmuz ayındaki patent ve telif hakkı ödemeleri davasına karşı Apple, Snapdragon mobil işlemcilerin pil ömrü patentlerini ihlal ettiği gerekçesiyle karşı dava açtı. Böylece Qualcomm'un Snapdragon işlemcileri de, ilk kez büyük kavgaya konu olmuş oldu. Hemen ardından Qualcomm, Apple'ın 5 patentini çiğnediğini iddia ederek, başta iPhone X olmak üzere, iPhone 7 ve 8 serisinin ABD'de yasaklanmasını talep etti.

Apple, özellikle Snapdragon 800 ve 820 çiplerinin ismini verdi ve bu çipler birçok Android akıllı telefonda kullanılıyor.

Kısacası Apple ve Qaulcomm arasındaki savaş, aylar sonra ilk kez bu kadar sertleşiyor. Konuya hem Snapdragon çiplerinin dahil olması, hem de yeni iPhone 8'lerin ve iPhone X'in mahkeme salonlarına taşınması, önümüzdeki günlerin çok daha ilginç geçeceğinin göstergesi olarak kabul edilebilir...

Anahtar Kelimeler:
DavaIPhoneIphone X
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.