22 Ekim 2017 Pazar 14:16
İphone X'i Herkes Alamayacak Peki Neden ? Tüm Soruların Cevabı !

Apple’ın ürettiği iPhone X anten bileşenleri, iPhone 8 veya diğer modellerden çok daha yüksek özelliklere sahip olduğu için özel malzemeler, işlemler ve katı testler gerekli. Şirketin anten konusundaki tedarikçisi olan Murata’nın anten siparişlerinin çoğunu karşılaması bekleniyordu. Fakat şirket talebi karşılayamadığı için yeni tedarikçiler ile çalışılmaya başlandı.
 

Geniş açılı kamera devre kartı da Apple’ı darboğaza sokan başka bir bileşen. KGI, Apple’ın iPhone X kamera sisteminde Samsung telefonlardaki tasarımların aksine telefoto ve geniş açılı mercekler için ayrı PCB kullandığını söylüyor. Bu nedenle, tedarikçiler, bu benzersiz panoları üretirken sorun yaşıyorlar.

Kuo’ya göre Apple, ilk etapta 2-3 milyon yeni iPhone’u satışa sunacak. Önceki yıllarda ilk hafta sonu 10 milyon civarında iPhone satan Apple için bu rakam oldukça düşük. iPhone 8 satışlarının düşük olduğunu ve Apple Store önlerinde kuyruk bile oluşmadığını düşünürsek birçok Apple hayranının iPhone X’i beklediğini söyleyebiliriz. shiftdelete'in haberine göre eski modellere göre yüksek fiyata sahip olmasına rağmen onuncu yıla özel iPhone modelinin tasarımı ve özellikleri sayesinde yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme: 22.10.2017 14:21
Anahtar Kelimeler:
IPhoneIphone X3 Kasım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.