26 Kasım 2017 Pazar 22:57
Katlanabilir İphone Geliyor !

Apple’ın katlanabilir iPhone tasarımı için kritik olan OLED paneli ve metalik menteşe, ekranın kapaklı cep telefonları gibi katlanmasını sağlayacak.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, OLED ekranlarda sektörün en iyisi. Ancak Apple, cihaz özelliklerinin sızdırılmasından korktuğu için piyasadaki en büyük rakibi olan Samsung ile iş birliği yapmayarak LG ile çalışma kararı aldı. Samsung, muhtemelen Galaxy X olarak adlandırılacak olan katlanabilir tasarıma sahip akıllı telefonu 2018‘de piyasaya çıkacak. Buna karşılık katlanabilir iPhone modeli üretimi ise 2020‘den itibaren başlayabilir.

Bu arada LG‘nin kendi katlanabilir OLED panel prototipini tamamlayarak dayanıklılık ve verimlilik oranının yükseltildiği bildirildi. Şirket, geçtiğimiz günlerde Kuzey Gyeongsang Eyaleti, Gumi’deki E5 tesisinde ilk OLEDüretimine başladı.

Anahtar Kelimeler:
IPhoneKatlanabilir Telefon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.