05 Mart 2015 Perşembe 17:39
LG G4, G3'e Göre Çok Farklı Özelliklerle Gelecek

MWC 2015 etkinliğinde telefonlara resmen doyduk. Haftalardır beklediğimiz Samsung’un ve HTC’nin yeni modellerinin yanı sıra, popülaritesi fazla olmayan şirketlerin tanıttığı akıllı telefonları sizlere aktardık. Şimdi artık gözler yavaş yavaş LG’ye çevrilmiş durumda. 

Bugün yaptığımız bir haberde LG’nin çok farklı bir amiral gemisi üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. (LG G4’ten bahsetmiyoruz tabii ki) LG Mobile’ın patronu Cho Juno, LG G4’ün LG G3’e göre çok daha farklı ve gelişmiş özelliklerle geleceğini belirtti. Şirketin, LG UX 4.0 arayüzünü tanıttıktan sonra LG G4’ün duyurusunun yapılması bekleniyor. 

Ekran ve RAM konusunda G3’te olduğu gibi standart çizgisini koruyacağı tahmin edilen LG’nin, kasa ve yongaseti konusunda köklü değişiklikler yapacağı söyleniyor. 32 bitlik NUCLUN işlemcisiyle hayal kırıklığı yarayan LG, 64-bitlik bir yongaseti üzerinde çalışıyor. Samsung, yeni Galaxy modellerinde olduğu gibi muhtemelen bundan sonraki modellerinde de kendi yongasetini kullanacak. LG de Samsung’un izinden giderek Snapdragon’a olan bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Fakat daha önce şirketten yapılan açıklamalarda Qualcomm’la yollarına devam edeceklerini belirtmişlerdi.

Son Güncelleme: 05.03.2015 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.