29 Nisan 2015 Çarşamba 15:10
LG G4, Galaxy S6, Apple iPhone 6 ve HTC One M9 kamera karşılaştırması

LG G4’ün yepyeni 16 megapiksel kamerası, cihazın kilit özelliklerinden birisidir. Cihazın kameraının teknik ayrıntıları oldukça açık. LG G4’ün arkada F/1.8 diyafram açıklığına sahip 16MP çözünürlüklü sensör kullanılmış. Telefon bu kamerası ile en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar olduğu iddia edilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’den yüzde 11 oranında daha fazla ışık alabiliyor. Bu özelliği ile LG G4, karanlık ortamlarda daha iyi çekimler yapabilecek.

LG G4’ün 16MP’lik arka kamerası 0.2 saniyede odaklama yapabilen lazer sensör ve çift LED flaşla destekleniyor. Optik Görüntü Sabitleme teknolojisini kullanan kameranın yazılım desteği ile daha da iyi olacağı söyleniyor. Kullanıcıların çekim sonrası fotoğraflarında düzenleme yapabileceği RAW desteği de LG G4’ün kmaera özelliklerinde yer alıyor. Ayrıca elle kontroller, ISO ve deklanşör hızı kontrolleri de özellikler arasında yer alıyor.

Son Güncelleme: 29.04.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.