11 Mart 2016 Cuma 11:53
LG G5 ne zaman çıkacak? G5 teknik özellikler ve Fiyatı Sonunda Beklenen Çıkış Tarihi

G5 ne zaman çıkacak ve teknik özelliklerinin bilgisini sizler için bir araya geitrdik. LG yeni akıllı telefonu LG G4'ü tanıtmıştı. Önümüzdeki sene ise LG G5 tanıtılacak. Şimdiden bu LG G5 tasarımları ise yayınlanmaya başladı.

Bir konsept sitesindeki uva7 dance isimli kullanıcı tarafından hazırlanan görselde LG G5, Galaxy S6 Edge gibi kavisli ekrana sahip. 6.4 mm kalınlığındaki konsept model oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip.  Mobilesyrup'un haberine göre LG G5 Kanada’da tam bir ay sonra satışa sunulacak. 8 Nisan’da satın alınabilecek olan LG G5 geniş açılı kamerası, çıkarılabilir bataryası ve güçlü işlemcisi ile dikkat çekiyor. LG G5 5.3 inçlik Quad HD ekrana sahip. LG’nin yeni amiral gemisi işlemci olarak Snapdragon 820 kullanırken grafik biriminde Adreno 530’u tercih ediyor. 4 GB LPDDR4 RAM’in yanı sıra 32 GB arttırılabilir hafıza sunan LG G5, 16 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera bulunduruyor. Arka tarafında çift lens barındıran LG G5 geniş açılı ve kaliteli kamerasını kullanıcıların hizmetine sunuyor. LG G5'in batarya kapasitesi ise 2800 mAh. LG G5 lansmanı önümüzdeki hafta gerçekleşecek.

Görünürde LG G5’in en büyük rakibi Samsung Galaxy S7 olacak. Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan ve mağazalarda demo stantlarında yer almaya başlayan Galaxy S7, 2799TL’den ülkemize giriş yapmıştı. S7 Edge modeli ise 3299TL’den tüketicilerle buluşuyor. LG G5 NE ZAMAN ÇIKACAK? LG'nin amiral gemisi G5'in 2015 yılı içerisinde tanıtılacağı belirtiliyor. Eylül ayında tanımını gerçekleşecek olan LG G5'in satış tarihiyle ilgili kesin bir bilgi yer almıyor. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmede G5'in satış tarihinin 2016 yılına sarkabileceği belirtiliyor.

 

Son Güncelleme: 11.03.2016 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.