30 Kasım 2017 Perşembe 20:35
LG G7 Geliyor ! Samsungu Ezip Geçebilir

LG G6 ile Şubat ayında tanışmıştık, bu yüzden LG G7'yi görmemize sadece birkaç ay kaldığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bir siteye göre LG G7 beklediğimizden de erken bir tarihte tanıtılacak.

Business Korea'nin iddiasına göre LG, yeni telefonunu Ocak'ta tanıtmayı "düşünüyor". Bunun nedeni, firmanın LG G6'yı erken tanıtarak Samsung Galaxy S8 gibi rakipler karşısında avantaj sağlamış olması. Samsung'un Galaxy S9'u her zamankinden daha önce tanıtacağına dair dedikodular ortada dolaştığından LG'nin geçen seneye kıyasla biraz daha çabuk davranması gerekiyor. Bununla birlikte Business Korea'nin bu bilgiyi nereden aldığını bilmiyoruz ve şimdilik temkinli olmakta bizce fayda var. LG G7 hakkında henüz çok az şey öğrendik ve bu durum, dedikodulara dikkatle yaklaşmamız gerektiğini gösteren bir başka nokta.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsungLgLg G7
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.