29 Aralık 2015 Salı 16:21
LG kullanıcılarına Android müjdesi

LG'nin 2014 yılındaki amiral gemisi modeli olan G3 için bir süredir Android 6.0 Marshmallow sesleri yükseliyordu. Nihayet bugün itibarıyla yeni güncelleme için ilk adımlar atıldı. LG, Polonya'daki kullanıcılar için Marshmallow güncellemesini indirilmeye sundu. Firma, bir süre bekleyecek ve G3 kullanıcılarının yorumları doğrultusunda hareket ederek diğer ülkelerde de Marshmallow güncellemesini sunacak.

Aşağıdaki tweet görselinin de LG Polonya'nın üst düzey yöneticilerinden Jaroslaw Bukowski'ye ait olduğunu belirtelim.Firma, LG G4 için hazırladığı Marshmallow güncellemesini de öncelikle Polonya'da sunmuş, daha sonra diğer ülkelere getirmişti. Eh, sanırız Türkiye'deki G3 kullanıcıları da Marshmallow için geri sayıma geçmiştir artık.

Son Güncelleme: 29.12.2015 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.