11 Ağustos 2016 Perşembe 11:14
LG  V20  İle Harekete Geçiyor

2016 amiral gemisi akıllı telefonu G5'te umduğu satış rakamlarını bulamayan LG cephesinde, gözler V20 modeline çevrilmiş durumda. 6 Eylül’de tanıtılacak yeni nesil akıllı telefonun tasarımına ilişkin ilk görüntüler geçtiğimiz günlerde internete servis edilmişti.

LG V20 cephesinden bu defa resmi makamlar aracılığıyla yeni açıklamalar geldi. Güney Koreli teknoloji devi V20’de 32-bit Quad DAC ses özelliğinin yer alacağı telefonun tanıtımı öncesinde resmen doğruladı.

Yüksek performanslı analog ve ses aygıtlarında lider firma olan ESS Technology ve LG arasında ilk olarak V10 modelinde başlatılan ortaklık V20’de de sürdürülecek.

LG V10’da 32-bit Hi-Fi Dac ses teknolojisini kullanan LG, V20’de ise geleneksek DAC dönüştürücülerine göre ortam gürültüsünü %50 daha fazla azaltan 32-bit Quad DAC ses teknolojisi kullanacak.

32-bit Quad DAC ses dönüştürücüsü mobil dünyasında ilk kez LG V20 modelinde kullanılacak. Bu sayede V20 kullanıcıları kulaklıkta daha yüksek kalitede, net ve temiz müzik dinleme imkanı elde edecek.

LG V20, ilk gelen bilgilerden anladığımız kadarıyla selefinin multimedyaözellikleri noktasında sergilediği başarıyı daha ileri noktaya taşıyacak. 

Son Güncelleme: 11.08.2016 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.