31 Aralık 2020 Perşembe 16:03
LimonHost Kesintisiz Ve Kaliteli Hizmetleri İle Fark Yaratıyor

LimonHost Kesintisiz Ve Kaliteli Hizmetleri İle Fark Yaratıyor

Web hosting hizmeti; internet sitelerine ait tüm dosyaların barındırıldığı ve 7/24 kesintisiz bir şekilde çalışan sunucular üzerinden sağlanabiliyor. Web sitesi açmak isteyen kullanıcıların alan adına ve bir web hosting hizmetine sahip olması gerekiyor. LimonHost kullanıcılarına, kullanım amaçlarına göre farklı özelliklere sahip hosting paketleri sunuyor. Bunlar arasında en çok tercih edilenlerden birinin limitsiz hosting paketleri olduğu biliniyor. LimonHost limitsiz hosting hizmetlerinden yararlanmayı tercih eden kullanıcılar sahip oldukları tüm web sitelerini tek bir web hosting paketi altında yayınlamanın avantajlarından yararlanabiliyorlar.

LimonHost limitsiz hosting paketleri kullanıcılara Linux işletim sistemi için cPanel; Windows işletim sistemi için ise Plesk Panel ile ücretsiz olarak sunuluyor. LimonHost’un kolaylıkla yönetilebilen FastWP hizmeti özel bir arayüze sahip bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar sitelerinin amacına uygun temayı seçebiliyor ve web sitelerini sadece dakikalar içerisinde hızlı bir şekilde kurabiliyorlar. Bu aşamada yardıma ihtiyaç duydukları takdirde online teknik destek hizmetlerinden de yararlanabiliyorlar.

Yönetilebilir WordPress hosting hizmeti LimonHost tarafından her zaman için en güncel güvenlik uygulamalarıyla korunuyor. Gelişmiş koruma sistemi sayesinde web sitesi kesintisiz bir şekilde yönetilebilmesinin yanı sıra kötü amaçlı saldırılardan ve yazılımlardan da korunabiliyor. LimonHost’un tüm web hosting paketlerinde DDOS koruması ücretsiz olarak sunuluyor.

LimonHost sayesinde en ucuz web hosting hizmetlerinden yararlanan kullanıcıların web siteleri; tamamı yedekli, yüksek RAM ve CPU kaynakları bulunan, WordPress sitelerine özel olarak optimize edilmiş % 100 NVMe SSD altyapılı sunucular sayesinde %99.9 uptime oranı ile kesintisiz bir şekilde çalışma imkanına kavuşuyor. LimonHost’un yönetilen WordPress hizmeti; klasik WordPress hosting hizmetinin yanı sıra LSCache ve LiteSpeed desteği ile de en hızlı WordPress deneyimini sağlayabiliyor.

İhtiyacınıza Uygun Web Hosting Paketleri LimonHost’ta

FastWP hosting hizmetinde; WordPress çekirdek dosyaları, eklentiler, temalar ve PHP için otomatik güncelleme seçenekleri bulunuyor. Böylece kullanıcılar web sitelerinin her zaman için güncel olduğundan emin olabiliyorlar. LimonHost’un tüm WordPress hosting paketlerinde yönetilen WordPress seçeneği bulunuyor. Güncellemeler üzerinde tam kontrolü tercih eden kullanıcılar manuel güncelleme de yapabiliyorlar.

FastWP hosting paketlerinin içeriğine bağlı olarak WordPress siteleri günlük, haftalık ve aylık periyotlarda yedeklenebiliyor. Yedekleme işlemi tercihe göre manuel ya da otomatik güncelleme seçenekleri ile gerçekleştirilebiliyor.

WordPress kullanıcılara ücretsiz temalar sunmasının yanı sıra binlerce ücretsiz eklentiyi de bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar WordPress yönetim paneli üzerinden kolay bir şekilde sayfalarına entegre edebiliyorlar. Bu eklentiler sayesinde kullanıcılar herhangi bir ek kod bilgisine ihtiyaç duymadan WordPress sayfalarına yeni özellikler ekleyebiliyorlar. FastWP Wordpewss hosting, LimonHost tarafından WordPress kullanıcılarına özel olarak hazırlanmış bir hosting paketi olup; daha yüksek hızda performansa sahip SSD’ler, kendi kendine yedekleme alabilme özeliği, yüksek CPU ve RAM kaynağı ile ön plana çıkıyor. FastWP hosting paketini sarın alan kullanıcılar WordPress siteleri için manuel güncelleme yapmalarına gerek kalmadan web sitelerinin haftalık ya da aylık periyotlarda otomatik güncellenmesi imkanından yararlanabiliyorlar. Ücretsiz olarak sunulan LSCache ve LiteSpeed desteği sayesinde çok daha hızlı bir web sitesi deneyimine erişebiliyorlar.

En Uygun Fiyatları Hizmetlere LimonHost İle Erişebilirsiniz

LimonHost’un kullanıcılarına sağladığı LiteSpeed desteği ile WordPress siteleri önbelleğe alınarak, sitenin performansının artması ve daha hızlı bir şekilde açılması sağlanabiliyor. Böylece sitelerin PageSpeed puanının yükseltilip kullanıcı deneyiminin artırılması söz konusu olabiliyor.

LimonHost FastWP hizmetini satın alan kullanıcıların hesabı, WordPress’in en güncel sürümü kurulu olarak açılıyor. Harici olarak bir WordPress kurulumu yapılması ihtiyacı doğmuyor. Kullanıcılar aynı zamanda WordPress üzerinde bulunan eklentileri kullanarak web sitelerini e-ticaret sistemine dönüştürebiliyorlar. Böylece sipariş alabiliyor ve ödeme sistemleri ile entegrasyonu tamamlayabiliyorlar. WordPress eklentiler bölümünde yer alan Woocommerce dünyanın en çok tercih edilen e-ticaret eklentisi olarak kabul ediliyor.

LimonHost kullanıcılarına en ucuz web hosting hizmetlerini sunma konusundaki iddiasını sürdürmekle birlikte kalitesinden asla taviz vermiyor. LimonHost, hosting servislerinde yeni nesil işlemcilere sahip sunucuları kullanıyor. Web sitesini LimonHost’a transfer etmek istemeyen kullanıcılar, web hosting satın alma işlemlerinin ardından LimonHost ile iletişime geçerek teknik destek alabiliyorlar. Hosting taşıma hizmetlerinden yararlanılmak istenildiği durumlarda da LimonHost teknik ekibi destek sağlayabiliyor. İhtiyaçlara yönelik olarak oluşturulan LimonHost hosting paketleri arasından kullanıcılar kendilerine en uygun olan paketleri seçerek en kaliteli ve en ucuz web hosting hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Hosting paketlerinde özelleştirme yapılamamakla birlikte kullanıcılar sanal sunucu talebinde bulunabiliyorlar.

LimonHost sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak müşterilerine en kaliteli, en hızlı ve en uygun fiyatlı hizmetleri sunmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Kullanıcılarına 7/24 kesintisiz destek hizmet sağlayan LimonHost hizmet kalitesini daha da üst seviyelere çıkarabilmek için en yeni teknolojilerden yararlanıyor. Uzman ekibi sayesinde kullanıcıların karşı karşıya kaldığı tüm sorunlara anında müdahale ediyor ve olası sorunların önüne geçilebilmesi için gereken önlemleri alıyor.
















 

Son Güncelleme: 11.01.2021 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.