25 Kasım 2016 Cuma 16:20
Mercan mavisi Galaxy S7 edge 28 Kasımda Türkiye'de Satışa Sunulucak

Güney Koreli teknoloji lideri, ilk kez mercan mavisi rengini ilk kez Note 7 ile piyasaya sürmüştü. Hatta telefonun lansmanı bile bu renk ön plana çıkarılarak yapılmış ve birçok kişinin beğenisini kazanmıştı.

İşte mercan mavisi rengine sahip Galaxy S7 edge'ler resmen Türkiye'ye geliyor. Bugüne kadar ülkemizde satılıp satılmayacağı belli olmayan telefon için Samsung Türkiye 28 Kasım'da raflardaki yerini alacağı müjdesini verdi. S7 edge'in bu renkle bir hayli farklı ve sıra dışı göründüğünü söylemek mümkün.

Telefonun eksi hanesine yazabileceğimiz tek nokta ise fiyatı. Zira mercan mavisi Samsung Galaxy S7 edge'in satış fiyatı 3,399 TL. S8 ve S8 edge'in tanıtımına kısa bir süre kalmışken, Samsung'un bu fiyat politikasının ne kadar tutacağı ise merak konusu.

Diğer taraftan geçtiğimiz gün de S7 edge'e parlak siyah rengi geleceği açıklanmıştı. Böylece Samsung Galaxy S7 edge'in renk seçenekleri 5'e çıkmış olacak (siyah, gümüş, altın, mercan mavisi, parlak siyah).
 

Son Güncelleme: 25.11.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.