08 Nisan 2018 Pazar 13:00
Messenger'ın yeni özelliği kullanıcıları sevindirecek

Whatsapp'ta kullanıcıların işine fazlasıyla yarayan ve belli bir süre içinde mesajların silinebilmesini sağlayan özellik Messenger için de çok yakında aktif hale geliyor.

Messenger kullanıcıları çok yakında Whatsapp'ta olduğu gibi gönderdiği mesajları silebilecek. Facebook Messenger için Whatsapp‘a benzer oldukça kolay bir mesaj geri alma arayüzü planlıyor. Kullanıcıların tıpkı Whatsapp‘taki gibi mesajın üstüne basılı tutarak karşı taraftan da silebileceği bir model üzerinde çalışılıyor.

Bu şekilde kullanıcılar attığı mesajları karşı taraftan da silebilme yetkisine sahip olacak. Fakat bu özelliğin Whatsapp‘taki gibi belirli bir süre limitine sahip olup olmayacağı konusunda henüz bir bilgi yok.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.