21 Nisan 2016 Perşembe 12:40
Messenger'da sesli grup görüşme özelliği

Facebook'un bir milyarı aşkın üyeye sahip uygulaması Messenger'a yeni bir özellik daha geliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre üzerinde çalışılan yeni özellik devreye girdiğinde artık kullanıcılar grup sohbetlerinde sesli olarak da görüşme yapabilecek. Sesli grup görüşmesi özelliğinin duyurusunu Messenger'ı geliştiren ekipten sorumlu olan David Marcus, Facebook hesabı aracılığıyla yaptı.


Yaptığı açıklamada grup aramalarının önümüzdeki 24 saat içerisinde Messenger'un kurulu olduğu iOS ve Android işletim sistemine sahip tüm cihazlara geleceğini belirten Marcus, kullanıcıların grup sohbetlerinin üstünde bir arama simgesi göreceğini belirtiyor.

 

Arama simgesine tıkladığınızda sizden grup içerisinde görüşmeye eklemek istediğiniz kişiler isteniyor, kişileri seçtikten sonra aramaya yanıt verenler sesli görüşmeye dahil oluyor.

Son Güncelleme: 21.04.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.