23 Ocak 2016 Cumartesi 11:52
Meteoroloji'den son dakika uyarısı  İstanbul'da kar var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre; İstanbul’da başlaması beklenilen kar yağışlarının kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte yerel olarak aralıklı kar sağanakları şeklinde pazartesi gününe kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.
 
KAR KALINLIĞININ 25 SANTİMETRE OLMASI BEKLENİYOR

 
İstanbul il genelinde değişik yerlerde 5-25 cm civarı örtü yapması beklenilen kar yağışlarının ve soğuk hava nedeniyle meydana gelecek buzlanma ve don olayının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
Kuvvetli kar yağışınınsa 24 Ocak Pazar günü bitmesi bekleniyor. Ayrıca Meteoroloji'den gelen uyarılara göre vatandaşların, buzlanma,don olayı ve ulaşımda aksamalara dikkat etmesi gerekiyor.
 
ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT!
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saatlik tahminlerine göre; öğle saatlerinden sonra Maramara, Karadeniz bölgelerinde kuvvetli kar yağışı olacak.
 

Son Güncelleme: 23.01.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.