22 Şubat 2017 Çarşamba 19:35
NASA Bugün Açıklıyıcak

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) aslına bakarsanız devamlı olarak sonsuz uzayda yeni bir şeyler keşfediyor. Bu keşiflerin kimisi çok ses getirirken kimisi ses getirmiyor. NASA, büyük keşiflerini ise özel olarak gerçekleştirdiği basın toplantıları aracılığıyla tüm dünyaya duyuruyor. Bunlardan bir yenisi ise bugün gerçekleşecek.

NASA, resmi internet sitesi üzerinden bugün yani 22 Şubat'ta büyük bir keşiflerini duyuracaklarını açıkladı. Üstelik bu keşif bu sefer Güneş Sistemi'nin ötesiyle ilgili. Bu yüzden bu açıklama uzay meraklılarını daha da heyecanlandırdı.

NASA keşfini New York saatiyle 13.00'de büyük bir basın toplantısı ile duyuracak.

Konuyla ilgili merak ettiklerinizi Twitter üzerinden #askNASA etiketi ile sorabiliyorsunuz. Ayrıca NASA'nın internet sitesi üzerinden bu basın toplantısını canlı izlemek mümkün.

 

Son Güncelleme: 22.02.2017 19:37
Anahtar Kelimeler:
AmerikaNasaDuyuru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.