23 Ekim 2017 Pazartesi 19:48
Nokia 2'nin Bütçe Dostu !

Nokia 2 neden bu kadar ucuz?

Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Nokia 7‘yi resmi olarak tanıtan Nokia’nın bu yıl içerisinde iki yeni model daha tanıtacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu cihazların ikisi de tam olarak zıt noktada bulunan fiyat etiketleriyle satışa sunulacak.

Çünkü bahsi geçen cihazlardan ilki Nokia 9 modeli ve HMD Global’in Nokia markası altında satışa sunduğu amiral gemisi olarak karşımızda duracak. Diğer model ise Nokia markasıyla satışa sunulan şu andaki en ucuz akıllı telefon olacak.

Çift sim kart desteğiyle satılacak olan Nokia 2‘nin 99 dolar fiyatla satışa sunulacağı ve iki farklı renk seçeneği ile teknoloji meraklılarına ulaşacağı belirtildi. Cihazda Snapdragon 212 işlemci, 1 GB bellek ve 4,000 mAh’lık batarya yer alırken, 4.5 inç’lik ekranı ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi de Nokia 2 sahiplerini bekliyor olacak.

Son Güncelleme: 24.10.2017 21:36
Anahtar Kelimeler:
NokiaFiyatNokia 2
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.