19 Şubat 2017 Pazar 09:37
Nokia 3310 Efsanesi Yenilenerek Geri Dönüyor

Çok değil günümüzden bir 15 sene öncesinde cep telefonu pazarının tartışılmaz hakimi Nokia’ydı. Fakat akıllı telefon çağına ayak uyduramayan Finli şirket, kısa sürede iflasın eşiğine gelmiş ve hisselerini farklı firmalara devretmek zorunda kalmıştı.

nokia.jpg

Şimdilerde ise Finli cep telefonu üreticisinin o dönemlerdeki en popüler modellerinden biri olan Nokia 3310, aynı Nokia gibi küllerinden doğmaya hazırlanıyor.

26 Şubat’ta Barselona’da düzenlenecek olan MWC’de boy gösterecek olan Nokia’nın 3 farklı modelle fuara katılacağı açıklandı. İddialara göre bu 3 modelden birisi de Nokia 3310 olacak. Tabi ki Nokia bu modeli eski kasa tasarımı ile kullanıcılara sunmayacak.

nokia-3310-efsanes.jpg

 HMD Global bünyesinde üretim faaliyetlerini sürdüren Finli teknoloji firmasının, nasıl bir Nokia 3310 ile karşımıza çıkacağı şimdiden büyük bir merak konusu olmuş durumda.

Söylentilere göre yeni Nokia 3310, 60 – 80 dolar arasında bir fiyattan satışa sunulacakmış. Bu fiyatı göz önüne aldığımızda yeni Nokia 3310’dan öyle çok da birşey beklememiz gerektiğini düşünebiliriz.

donuyor.jpg

HMD Global, 3310 haricinde Nokia 3 ve Nokia 5 modellerini de görücüye çıkaracak. Ayrıca kısa bir süre önce Çin’de satışa sunulan Nokia 6’nın da MWC’de yer alması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.02.2017 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.