20 Aralık 2017 Çarşamba 21:28
Nokia 9 Nasıl Olacağı Tartışma Yarattı ! Peki Nasıl Olacak

2017 yılında çıkan telefonlarda kullanılmaya başlayan çerçevesiz tasarım HMD Global ile Nokia 9'da da, sızan görsele göre kullanılmış. Önceki modellere göre daha yüksek ekran kasa oranı sunacak olan Nokia 9, sağ ve sol tarafta tam anlamıyla olmasa da az görünen çerçevesiz, alt ve üst bölümlerde ise çok küçük çerçevesiz tasarıma sahip. Ahize, sensör ve çift ön kameranın ekranın üst kısmına konumlandırıldığı telefonda, ekranın altında görünmeyen parmak izi sensörü ise arka tarafa konumlandırılmış. 

FCC belgeleriyle sızan Nokia 9, günümüzün tüm telefonlarında bulunan popüler özelliklerin neredeyse tamamına sahip. 12MP + 13MP ana kameranın arka tarafa konumlandırıldığı telefon ekran noktasında ise 5.5 inç büyüklünde 2K OLED ekran sunuyor. 5MP çift ön kameraya sahip olan ve gücünü 3250 mAh bataryadan alan Nokia 9, 128 GB UFS 2.1 dahili depolama alanı sunacak. Android 8.0 ile kutudan çıkması beklenen Nokia 9'un işlemcisi ise 2017'in en üst seviye işlemcisi olan Snapdragon 835. 

Anahtar Kelimeler:
TeknolojiNokiaNokia 9
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.