27 Haziran 2017 Salı 19:35
Note 8 ne zaman çıkacak? İşte Cevabı !

Samsung Galaxy note 8 ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve Note 8'in teknik özellikleri neler olacak? Tüm bu soruların cevabını bu yazımızda siz değerli teknoloji okuyucularımız için derledik.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 8'in kamerası, bataryası, nabız ölçer sensörü, boyutu, S-Pen kalemi, fiyatı, hızı, çift kamerası, dış görüntüsü, ram ve ekran kalitesi gibi bir çok özellik merak konusu oluyor.

Teknoloji basınına sızan bilgilere göre, Samsung Note 8 telefonu artık netleşiyor ve yakın zamanda bizlerle buluşacak. Son sızan bilgilere göre dış tasarım modelinin nasıl olacağı konusunda kullanıcılar biraz daha fikir sahibi oldu. Hemen hemen dış görüntü netleşmiş gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde.

6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM, 256GB’a kadar depolama seçeneği gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.

Samsun Galaxy Note 8 ne zaman çıkacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak ve büyük ses getirileceğine inanıldığı Galaxy Note 8 eni telefonun 28 Ağustos tarihinde New York’ta yapılacak etkinlikle tanıtılacağı iddia edilmişti.

Samsung'un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy Note 8 akıllı telefonun teknik özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Samsun Galaxy Note 8 fiyatı ne kadar?

Samsung Galaxy Note 8’in Amerika Birleşik Devletleri'nde 925 dolar, Avrupa’da ise 999 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. İlerleyen günlerde fiyatında daha da netleşmesi bekleniyor. Türkiye'de tahmini Note 8 fiyatının 5.000 TL civarında olması bekleniyor. Note 8 fiyatının bu derece dudak uçuklatacak astronomik rakamlar olmasıyla ciddi eleştirilere neden olacağı düşünülüyor.

Samsung Galaxy note 8 ne zaman çıkacak? Note 8 fiyatı ne kadar olacak? Ve Note 8'in teknik özellikleri neler olacak? bu soruların tüm merak edilen yanıtlarını bu yazımızda sizlerle paylaştık. En güncel teknoloji haberlerini yenisafak.com teknoloji sayfasından takip edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 27.06.2017 19:37
Anahtar Kelimeler:
TeknolojiFiyatSamsunng
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.