08 Mart 2015 Pazar 17:54
Oppo, R1x Modelini Dünya Genelinde Satışa Sunacak

Oppo, daha önceki çıkardığı modellerle tasarım, incelik ve üstün kamera özellikleriyle adını duyurmuştu. Aynı çizgisini sürdürmeye devam eden şirket, şimdi de Oppo R1x modelini dünya genelinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. R1x’in en önemli özelliği ise arka panelinin göz alıcı bir safir kaplamaya sahip olması.

Sistem özelliklerine baktığımızda Oppo R1x, 5 inçlik HD ekrana sahip. Gücünü ise 4 çekirdeği 1.7Ghz, diğer dört çekirdeği de 1.0Ghz saat hızında çalışan Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615SoC’den alıyor.

Bellek kısmında ise 2 GB RAM ve 16 GB’lik microSD kart desteği ile 128 GB’a kadar çıkartılabilen dahili hafıza bulunuyor. LED flaşlı 13 megapiksel arka kamerası bulunan cihazda 5 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Son Güncelleme: 08.03.2015 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.